Autosalon Brussel 2014 Live: Seat

Autosalon Brussel 2014 - Seat
Seat stelt in paleis 11 de nieuwe Leon ST in de schijnwerpers.

Naast hatchbacks kopen we in België ook een hoop breaks, de nieuwe Seat Leon ST kan het dus niet anders dan goed doen. Een koffer van 587 liter gelinkt aan een verbruik van minstens zo’n 3 liter per 100 kilometer, het is anno 2014 allemaal mogelijk. Daarnaast stelt Seat ook de nieuwe Ecomotive- en TGI-motoren voor, waarbij die laatste eigenlijk een 110 pk sterke motor op aardgas (CNG) is. Bovendien zorgt Seat naast 15 modellen ook voor wat randanimatie in Brussel: elk uur wordt de stand omgebouwd tot een heuse catwalk. Vlees keuren kan, mits afwezigheid van Milquet, dus op de stand van de Spanjaarden! Lees hier alles in detail.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...