Autosalon Brussel 2014 Live: Porsche

Porsche - Autosalon Brussel 2014 - Macan
Met de nieuwe Macan maakt Porsche zich klaar voor nog hogere verkoopcijfers.

Ons eigenste Autosalon van Brussel krijgt met de Porsche Macan een belangrijke Europese première. Na de Cayenne belooft de iets kleinere SUV als warme broodjes over de toonbank te gaan. Ergens een verre neef van de Audi Q5, anderzijds met genoeg unieke onderdelen en een exclusieve afstelling om het logo waardig te blijven. De nieuwe Macan zal bij de lancering zowel als Macan S (340 pk) en Macan Turbo (400 pk) te verkrijgen zijn, maar natuurlijk ook als Macan S Diesel (258 of 211 pk). De diesel combineert een verbruik van 6,1 à 6,3 l/100 km aan een sprint van 0-100 km/u in slechts 6,3 seconden, de Macan Turbo doet het klusje met Sport Chrono pakket in amper 4,6s. Prijskaartje? 60.258 euro voor de diesel tot 82.522 euro voor de Macan Turbo.

Maar ook de Porsche 911 Turbo S Cabrio is een Europese première. De dakloze versie heeft onder de motorkap de 3.8-liter flat-six met 520 pk of zelfs 560 pk in de 911 Turbo S Cabriolet. Standaard geleverd met PDK en vierwielaandrijving alsook met de nieuwe achterwielsturing en adaptieve aerodynamica. En daarnaast vinden jullie natuurlijk ook de rest van het gamma: de Boxster, de Cayman, de 911 in verscheidene gedaanten als de GT3, de Panamera S E-Hybrid en de Cayenne Diesel Platinum Edition. Meer details over de Porsche-stand vinden jullie hier.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...