Autosalon Brussel 2014 Live: MINI

Autosalon Brussel 2014 - MINI
We moeten er geen tekening bij maken, de nieuwe MINI steelt de show bij MINI in Paleis 7.

The New Original, zo noemt MINI haar nieuwste creatie. We moeten misschien nog even wennen aan het opgefriste design, maar verder kunnen we niet wachten om de kleine go-kart in te kruipen. We zullen het dan wel moeten stellen zonder de centrale speedometer, maar als we ons laten leiden door al het rumoer zullen weinigen die missen. De 1.6-liter in de Cooper S zullen we ook snel vergeten, zeker gezien hij vervangen werd door een 2.0-liter met 192 pk. De Cooper D is met 116 pk in onze contreien echter de belangrijkste MINI, vooral nu de MINI One D nog niet van de partij is. De nieuwe driecilinder koppelt een verbruik van slechts 3,5 l/100 kilometer aan knappe prestaties. Om de stand verder te vullen zijn de Paceman Cooper D, Countryman, Clubman, Cabrio, Roadster en Coupé ook van de partij.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...