Autosalon Brussel 2014 Live: Mercedes C-Klasse

Mercedes C-Klasse Brussel 2014
In theorie zou het Europese publiek deze wagen pas in Genève mogen zien, maar met de Mercedes C-Klasse haalt ook Mercedes een Europese première binnen op het Autosalon.

We kregen zelf de kans even plaats te nemen in de C-Klasse en zelfs enkele plaatjes te schieten. En het moet gezegd, de C-Klasse is stijlvoller dan ooit tevoren. Zijn interieur zit afgeladen vol technologie en ook het design van het interieur lijkt uit enkele klassen hoger afkomstig.

Verder is ook zijn styling – en dan zeker z’n kont die nauw aanleunt tegen die van de S-Klasse – uiterst stijlvol. De wagen wordt met als C220 CDI gelanceerd voor dieselfans en een C180 voor benzinerijders. De diesel krijgt 170 pk en sprint in 8,1 seconden naar 100 km/u vanuit stilstand, de benzine krijgt 155 paarden. De C200 is met 30 paarden iets krachtiger, voldoende om die stoplichtsprint in amper 7 seconden te doen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...