Autosalon Brussel 2014 Live: McLaren

Autosalon Brussel 2014 Live: McLaren
Naast een begeerlijke McLaren MP4-12C Spider vinden we ook een unieke MSO terug op de stand van het Britse sportwagenmerk!

De McLaren 12C is desondanks zijn relatief korte bestaan alvast een succes te noemen. Zoals alle groten der aarde kan je hem zowel open als gesloten krijgen en zijn er nog eens diverse trackderivaten beschikbaar. Spelen op een warme zomerdag met de 3.8-liter V8 die 625 pk bevat staat sinds kort hoog op onze bucketlist, als je een klein kapitaal ter beschikking hebt moet je misschien gewoon eens gaan kijken in Paleis 12 op de stand van McLaren. De grijze Spider is bovendien een van de 50 verjaardagsexemplaren die gebouwd werden in Woking ter ere van het halve eeuwfeest, ook van de Coupe zijn er 50 dergelijke feestedities terug te vinden.

Een stevige gradatie duurder is de one-off 12C MSO, een showcasemodel van de McLaren Special Operations divisie. Die heren houden zich bezig met het verbouwen van McLaren’s om zo de unieke wensen van het vermogende cliënteel tastbaar te maken, de recente McLaren X1 en de vijf HighSport uitvoeringen van de MP4-12C Coupe zijn misschien wel de bekendste voorbeelden van hun creaties. Een hoodscoop, leuke velgen, extra luchtsleuven op de motorkap uit koolstofvezel, een lichter interieur, you name it and they do it!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...