Autosalon Brussel 2014 Live: Ferrari

Autosalon Brussel 2014 Live: FerrariGeen LaFerrari op de Heizel maar wél een zeer begeerlijke Ferrari 458 Speciale!

Van de spiksplinternieuwe LaFerrari worden er maar 499 exemplaren gebouwd en die hebben allemaal alreeds een eigenaar gevonden. De eerste exemplaren zijn alreeds geleverd aan enkele gelukzaligen, zelfs een Belg heeft zijn 6.2-liter V12 aangedreven monster alreeds in bezit! Maar de LaFerrari is dus niet meer te verkrijgen dus proberen de Italianen je wat anders te slijten, een hardcore Speciale misschien?

Die scherpsturende bolide is het neusje van de zalm en moet net dat tikkeltje capabeler zijn om je mannetje te staan dan de andere Ferrari 458 familieleden, al mag je sowieso niet klagen met een Spider of een Coupe! Verkies je een meer praktische sportwagen kan je opteren voor de Ferrari FF die eveneens op de Heizel in de spotlights staan! Ben je gewoon op zoek naar een vrij krachtige Gran Tourer moet je ongetwijfeld een F12 Berlinetta bestellen.. Tom Boonen deed je dat al voor en lijkt er toch vrij tevreden van!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...