Autosalon Brussel 2014 Live: BMW

BMW Autosalon Brussel 2014 - M4 Coupe M3 Berline Header
Go big or go home: BMW komt naar het Belgische autosalon met maar liefst 4 Europese premières!

De nieuwe 2-Reeks Coupé of de prachtige 4-Reeks Cabrio? Kiezen is verliezen. Nu goed, iedereen staat eigenlijk te kwijlen bij de nieuwe BMW M3 Berline en M4 Coupé. Voor een keer vinden we de vierdeurs gebalanceerder, al is onderhuids hetzelfde geschut van kracht: een 3.0-liter zes-in-lijn turbomotor met maar liefst 431 pk en 550 Nm. Kleiner dan de 4.0-liter V8 van de E92, maar wel krachtiger en zuiniger. Met M DCT automaat sprint je van 0-100 km/u in amper 4,1 seconden, de topsnelheid is elektronisch begrensd op 250 km/u.

Maar naast al dit geweld is 2014 natuurlijk ook hét jaar van de BMW i3, de wagen die elektrisch rijden eindelijk sexy zou moeten maken. Alle details lezen jullie in onze kennismakende rijtest te Amsterdam, maar vergeet ook vooral niet onderstaande foto’s van de uiterst exclusieve i8 te bekijken. Hij is een poosje uitverkocht, maar met genoeg geld is alles mogelijk. Daarnaast toont BMW ook nog enkele concepten zoals de BMW X4, die in Genève vermoedelijk volledig rijp is voor productie. Meer details over de BMW-stand lezen jullie hier.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...