Autosalon Brussel 2014 Live: Audi

Autosalon Brussel 2014 - Audi
Bij Audi in Paleis 11 staan de A3 Cabriolet en A3 Sportback g-tron in de belangstelling.

Met de temperaturen die we in putje winter al halen moet het wel een warme lente worden, de Audi A3 Cabriolet komt dus snel van pas. Maar ook de A3 Berline staat voor het eerst op Belgische grond, naast de A3 Sportback g-tron die Vorsprung durch Technik een nieuwe wending geeft. De Audi A3 Ultra doet het traditioneel met dieselmotor en verbruikt slechts 3,2 liter, terwijl de RS Q3 het met zijn 2.5-liter vijfcilinder en 310 pk over een totaal andere boeg gooit. Verder zien jullie de nieuwe A8 met zijn Matrix-LED’s, de 520 pk sterke S8, RS7 Sportback, RS6 Avant en de winnende wagen van de 24-uren van Le Mans: een R18 e-tron quattro. Meer cijfers en details lezen jullie in ons line-up artikel.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...