Autosalon Brussel 2014 Live: Abarth

Autosalon Brussel 2014 Live: Abarth
Verjaardagsfeestjes tijdens het Autosalon van Brussel zijn altijd leuk, zeker als de Abarth 595 50th Anniversario van de partij is!

Abarth tovert enkel met specifieke modellen uit het Fiat gamma, al kunnen ze terugvallen op een rijkelijke geschiedenis om op tijd en stond met een leuke special edition te komen. Momenteel vieren ze hun 50ste verjaardag en produceren daarom 299 gelijknamige exemplaren, daarvan komen er 19 naar de BeLux. Snel zijn is dus de boodschap!

Naast de sportieve Cinquecento vind je ook een Punto terug op de stand van de Schorpioen. Van de Serie Limitata zijn er slechts 68 Belgische exemplaren gepland die allemaal een grote brok rijplezier schenken met hun MultiAir krachtbron! Prijzen starten bij €21.200 en komen alvast met een grote basisuitrusting met ondermeer een Italiaanse striping, automatische airco, heerlijke Sabelt kuipzetels en het Blue&Me multimediasysteem!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...