Gelekt: Porsche 911 Targa

Gelekt: Porsche 911 Targa 2014
Iets vroeger dan voorzien duiken de foto’s op van de Porsche 911 Targa, de onthulling lijkt nabij!

Na een eindeloze stroom van informatie, spyshots en geruchten is een echte onthulling van de iconische Porsche Targa echt wel nabij. In Detroit is vandaag het Autosalon gestart en naar alle verwachtingen zal Porsche daar het doek officieel van de semi-cabrio halen. Hoe de dakconstructie effectief in zijn werk gaat is nog niet duidelijk, al zien we wel een vaste achterruit met een dikke B-stijl.

Motorisch zijn er ook geen verrassingen weggelegd voor de 991 Targa, de 3.8-liter flat six levert een dikke 350 pk en doet er zelfs nog eens 50 pk extra bovenop in de S versie! Volgens de laatste geruchten kan je enkel maar een vierwielaangedreven Targa aanschaffen, we spreken dus in het vakjargon over een Targa 4 en een Targa 4S.

We verwachten zeer snel een officieel bericht van Porsche met een eindeloze zwanenzang omtrent de reïncarnatie van de 911 Targa die voor het eerst het levenslicht zag in 1966. In landen – zoals België – waar de zon niet zo vaak schijnt kan een Targa meer comfort brengen dan een Cabriolet, we verwachten dat de prijzen tussen beiden ook niet extreem zullen schommelen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...