Autosalon Brussel 2014: Mitsubishi Line-up

Rijtest: Mitsubishi Outlander 2.2 DI-D
Bij Mitsubishi vieren ze hun 40ste Europese verjaardag en staat de groene Outlander PHEV in de kijker tijdens het Autosalon van Brussel!

De vernieuwde Mitsubishi Outlander is ongetwijfeld de stoerste telg binnen de Japanse familie op de Pajero en de L200. Naast een logische keuze voor een 2.2-liter dieselmotor is er ook sinds kort een PHEV versie die een krachtige benzinemotor combineert met twee elektromotoren. Vrij uniek voor een crossover met permanente vierwielaandrijving en meer dan een comfortabele plaats voor 5 personen. Nog beter wordt het als je de verbruikscijfers (1,9 liter!) en CO2 uitstoot (44 g!) bekijkt, misschien wel de ideale bedrijfswagen. In Nederland is de wagen alvast ongezien populair!

Daarnaast vinden we uiteraard ook de andere wagens binnen het Mitsubishi gamma terug op de Heizel met onder meer de recent getestte ASX, L200 en de Space Star! Geen Autosalon zonder kortingen uiteraard, dankzij de Anniversary Editions krijg je naast een leuk financieel voordeel ook nog eens een resem extra uitrusting!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...