Gelimiteerd: Hyundai i10 M&M’s Edition

Hyundai i10 M&M Edition
Hyundai mikt samen met M&M’s op fun en emotie met een gelimiteerde editie van de i10.

Om de première van de Hyundai i10 extra in de verf te zetten sloeg Hyundai de handen in elkaar met M&M’s. De unieke co-branding resulteerde in een gelimiteerde oplage van 200 wagens voor de Belux-markt. De i10 Limited Edition M&M’s is verkrijgbaar in Morning Glory-blauw of Pure White met natuurlijk de nodige M&M’s-logo’s. Kopers krijgen als toemaatje eveneens een M&M’s®-dispenser en twee drinkbekers.

Als basis voor de i10 M&M’s werd gekozen voor 1.0-liter driecilinder met 66 pk in Pop-uitvoering. Deze geniet een royale basisuitrusting met onder meer elektrische ruiten voor- en achteraan, elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels, LED dagrijlichten, boordcomputer, 60:40 neerklapbare achterbank, een manuele airconditioning, een radio CD/MP3 speler met USB & Aux aansluiting, enz. Natuurlijk is de typische 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking ook van de partij.

Lees hier wat Hyundai verder in petto heeft voor het Autosalon van Brussel 2014

Hyundai i10 2014

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...