Gelekt: Chevrolet Corvette Z06

Chevrolet Corvette Z06 2015
Van hardcore gesproken: dit is de nieuwe Chevrolet Corvette Z06!

Een reguliere Chevrolet Corvette Stingray gaat al vrij aardig vooruit, maar zoals bij de vorige generatie komt Chevrolet ook met een iets extremere Z06-variant. De nieuwe Chevrolet Corvette Z06 wordt pas volgende week voorgesteld in Detroit, al konden de eerste afbeeldingen niet langer verborgen blijven. En laten we hopen dat de verkopen van deze Z06 het beter doen dan zijn voorganger, want Chevrolet gaf al eerder aan dat er anders nooit meer een Z06 komt.

We zien dat de Z06 duidelijk een stuk agressiever oogt: koolstofvezel splitters, luchthappers, zijschorten en eveneens een carbon spoiler snijden even hard door de lucht als door het netvlies. Onder de motorkap komt sowieso een V8 met 620 pk en 880 Nm koppel, al weten we nog niet zeker of het een atmosferisch of turbo-exemplaar betreft. Lang moeten we dan weer niet meer wachten, want deze week gat de NAIAS officieel van start! (Via: Jalopnik)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...