Gelekt: Audi Crossover Concept

Audi Crossover Concept NAIAS 2014
Deze Audi Crossover Concept zou verrassend genoeg enkele trekjes van de nieuwe TT herbergen.

Zoals altijd geven concepten een kleine preview van wat er designmatig te wachten valt bij een automerk. Deze Crossover Concept, die in Detroit onthuld zal worden, moet meer specifiek enkele accenten tonen van de nieuwe Audi TT. De hoge rijhoogte en plastic beschermstukken hinten meer naar een nieuwe SUV, maar de uitgeklopte wielkasten en zijlijn tot zelfs de vorm van de achterlichten zijn bij een nadere blik een grote knipoog naar de huidige TT.

Hoe het interieur van de Audi TT eruit zal zien, konden we eerder deze week al meegeven, maar een onthulling ervan zal niet voor eind 2014 à begin 2015 zijn. Dit concept heeft een e-tron badge op de flank en dus een plug-in hybride aandrijflijn onder de kap, terwijl de quattro badges ontegensprekelijk het bewijs vormen van een vierwielaandrijving. Ook een Audi TT e-tron is niet ondenkbaar, maar daarnaast verwachten we ook nog een hoop conventionele krachtbronnen. (Via: AE)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gelekt: Audi Crossover Concept"

  1. PJS 11-01-2014 om 19:55

    Echte audi logica!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...