Spyshots: Audi A4 Berline (B9) 2015

Spyshots-Audi-A4-2015
De eerste beelden van de toekomstige Audi A4 Berline zijn er!

De huidige Audi A4 is al onder ons sinds 2012, waarmee we in de loop van volgend jaar een gloednieuw exemplaar mogen verwachten! We weten al dat er stevig wordt nagedacht over brandstofbesparende maatregelingen zoals cilinderdeactivatie en hybride krachtbronnen, maar zonder officiële berichtgeving blijft dat ook maar gissen. Met deze eerste foto’s kunnen we toch al een beeld vormen, alhoewel het testexemplaar nog een stevige portie camouflage bezit om het uiteindelijk design nog wat te verbergen.

Qua design zou Audi best eens radicaal uit de hoek kunnen komen als ze ergens eind dit jaar of begin volgend jaar het doek van hun betere leasewagen zullen halen. De grille zou zich alvast meer gaan onderscheiden van de andere modellen en met de komst van de A3 Berline kan de grote broer iets langer worden, waardoor er meer binnen- en beenruimte vrijkomt. De zijspiegels ogen vrij scherp en toch subtiel, alvast heel wat anders dan de huidige exemplaren. De positionering ervan lijkt ook gewijzigd, zo staan ze dichter bij het raamkozijn.

Voor meer details wachten we verse spyshots en video’s af, Audi zal namelijk kosten noch moeite besparen om hun A4 te perfectioneren. Binnenin mogen we ook heel wat nieuwe technologie en gadgets verwachten, ook het MMI infotainment systeem – mét touchpad – zal tegen dan een update gekregen hebben inzake efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid.

Naar goede gewoonte komen er uiteraard ook een nieuwe A4 Avant en A4 Allroad die dezelfde designrichting zullen inslaan, voor de Coupe, Sportback en Cabrioletvariant moeten we ons nog wat later wenden tot de nieuwe A5. Naast bijzonder kleine en milieuvriendelijke motoren kijken de petrolheads onder ons alvast uit naar de meer sportievere S4 en de extreme RS4. Maar daarvoor is het nog veel te vroeg, alles op zijn tijd! De A4 Berline zou tegen de zomer van 2015 in de showrooms moeten staan.

Spyshots: Audi A4 Berline (B9) 2015

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...