Teaser #2: Kia GT4 Stinger Concept

Kia GT4 Stinger Concept
Lijkt een Kia met 315 pk en RWD je ook wel iets? Rep je binnenkort naar Detroit en smeek om productie!

Kia maakt wagens die in de eerste plaats budgetvriendelijk zijn, anderzijds steeds kwalitatiever worden en tot slot bezegelen de Koreanen het vertrouwen in die kwaliteit met maar liefst 7 jaar garantie. Maar Kia kan ook spannende wagens maken, dat toonden ze al eerder en nu opnieuw met de GT4 Stinger Concept, die op het Autosalon van Detroit onthuld zal worden.

Op 13 januari is het zover, want dan zullen jullie de 2+2 sportwagen met zijn Tijgergrille en verticale LED koplampen volledig kunnen bewonderen. De Kia krijgt ook nog een geventileerde motorkap en 20-inch lichtmetalen velgen, kwestie van te zeggen dat het menens is. Nog leuker wordt het wanneer we de aandrijflijn bekijken, want de 2.0-liter turbomotor levert maar liefst 315 pk en zendt maar liefst alle paarden naar de achterwielen! Nu nog hopen dat Kia iets dergelijks in productie brengt, want de Kia Cee’d GT is hiermee vergeleken toch maar wat braafjes.

Kia GT4 Stinger

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...