Bezoek Bentley Belgium virtueel dankzij Google

Bezoek Bentley Belgium virtueel dankzij Google
Geen tijd om even fysiek binnen te springen bij de Bentley dealer te Sint-Stevens-Woluwe? Spring gewoon even binnen met Google Maps!

Nu bijna alle grote dealers een professioneel onderhouden Facebook-, Twitter– en soms zelf een Instagram-account hebben, is het zoeken naar een nieuwe vorm van online aanwezigheid. Google Maps en meer specifiek Google Streetview gaven ons de laatste jaren reeds bijna elke centimeter wegdek in enkele klikken, maar daarnaast behoren digitale bedrijfsbezoeken duidelijk ook al tot de mogelijkheden.

Geheel origineel is het uiteraard niet meer, want de befaamde Duitse autodealer Autosalon Singen deed het hen al voor in 2013, op de voet gevolgd door Lamborghini & McLaren. Uiteraard blijft het bijzonder cool om rustig te kunnen navigeren tussen de Flying Spur’s en Continental GT’s, maar om een aankoop te voltooien zal je toch eens naar daar moeten.. Of de beelden ook geüpdatet zullen worden tijdens het jaar is nog maar de vraag, al kan dat nog iets zijn voor 2015!

Zelf even rondlopen bij Bentley Belgium kan hier of je stelt gewoon de GPS in op Leuvensesteenweg 373, 1932 Sint-Stevens-Woluwe voor the real deal!

update: Ook bij de buren van Lamborghini Brussels kan je even virtueel grasduinen, daarvoor klik je hier!

Bentley-Belgium-virtueel-bezoek-Google-Maps-1

Lamborghini Brussels Google Maps Streetview

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...