Gelekt: Lexus RC-F

Lexus RC-F
De eerste vermoedelijke foto van de Lexus RC-F lekt voor zijn officieel debuut op de NAIAS.

Lexus stuurde al een officiële teaser uit, maar nu lijkt ook deze wagen zijn verborgenheid niet uit te zingen tot zijn officiële onthulling op het Autosalon van Detroit in januari. In een Japans magazine lekt de eerste (vermoedelijke) foto van Lexus’ nieuwste sportwagen.

De F-versie van de nog niet zo lang onthulde Lexus RC krijgt een agressieve voorbumper, een opgehoogde motorkap en uitgeklopte wielkasten. We zien ook zijschorten, een exclusieve grille en unieke lichtmetalen velgen. Onder de motorkap komt een 5.0-liter V8 met 460 pk, goed voor een sprint van 0-100 km/u in 4,5 seconden en een topsnelheid rond de 300 km/u. De BMW M4 Coupé mag zich klaarmaken voor een spannend duel! (Via: Autoguide)

2014 Lexus RC Coupe

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...