Autosalon Brussel 2014: Jeep Line-up

Jeep Grand Cherokee 2014
Jeep ziet in het Autosalon van Brussel de uitgelezen kans om de nieuwe Grand Cherokee voor te stellen!

Deze grote terreinwagen gaat al een tijdje mee en werd meermaals bekroond voor zijn grote bruikbaarheid en praktisch innerlijk. Voor de nieuwe versie werd er een nieuwe automatische versnellingsbak voorzien met 8 verzetten waardoor het brandstofverbruik en uitstoot geoptimaliseerd werd zonder de acceleratie te benadelen. Deze automaat is beschikbaar op alle motorisaties, voor België is dat nog steeds aan de dieselzijde een 3.0-liter V6 met 190 pk of 250 pk. Benzineliefhebbers hebben iets meer keuze, zo is er een 3.6-liter V6 Pentastar met 290 pk of een gigantisch grote 5.7-liter V8 met 350 pk. Nog gekker wordt het als je interesse hebt in een Grand Cherokee SRT, deze sportieve buffel krijgt maar liefst een 6.4-liter V8 HEMI met 470 pk!

Gelukkig wordt het oog ook nog wat verwend met een opgefriste look van buitenaf met nieuwe bumpers, bi-xenon lichtblokken met uiteraard LED dagrijverlichting. Voor de binnenbekleding werd alles ook terug marktcomfort aangepast, optioneel kan je zelfs kiezen voor Natura Plus leder of houtinleg!

Iets compacter wordt het met de Jeep Wrangler, op het Autosalon van Brussel staat deze in een bijzonder blauwe Polar Edition. Met leuke 18″ vegen, chromen accenten, een hardtop in koetswerkkleur en exclusieve Mopar-accessoires maken van deze Wrangler Polar nog steeds een te overwegen keuze als je op zoek bent naar ongeraffineerd offroadplezier. Motorisch ben je steeds afhankelijk van de 2.8-liter turbodiesel met 200 pk, voor de transmissie heb je wel de keuze tussen een handbak en een automaat!

Daarnaast vinden we ook nog de opfriste Jeep Compass terug op het Autosalon van Brussel. Deze beschikt over nieuwe veiligheidsuitrustingen, zoals een achteruitrijcamera, ontworpen voor een nog beter rijcomfort, zowel in de stad als op meer onberijdbare wegen. Dankzij de actieve transmissie Freedom Drive kan je indien nodig de differentieel locken om zo veilig en vooral zonder kleerscheuren je eindbestemming te bereiken.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...