Autosalon Brussel 2014: Honda Line-up

Honda CR-V 1.6
Honda stelt zijn stand in Brussel op in paleis 8, waar de nieuwe Civic Tourer de aandacht opeist.

Ook Honda is traditioneel aanwezig op het Autosalon van Brussel. The Power of Dreams doet steeds meer moeite om ook de Europese consument te strikken en heeft daarom grondig geïnvesteerd in moderne dieseltechnologie. De nieuwe 1.6 i-DTEC dieselmotor levert 120 pk en een ruim koppel van 300 Nm. In de voorwielaangedreven Honda CR-V, City Runner genoemd, blijft het verbruik daarmee beperkt tot 4,5 liter per 100 kilometer. De CO2-uitstoot blijft steken op 119 g/km.

Maar naast de nieuwe CR-V City Runner krijgt ook de Civic het nieuwe motorblok en van die wagen en krijgen de Belgen in Brussel voor het eerst de break-variant te zien. De nieuwe Civic Tourer levert maar liefst 624 liter bagageruimte met alle zetels rechtop, al zijn Honda’s “Magic Seats” uiterst snel neer te klappen zodat er in totaal 1.668 liter te verhuizen valt. De Civic Tourer is bovendien de eerste wagen met het nieuwe Active Damping System, waarmee de bestuurder via 3 standen kiest tussen een comfortabele kilometervreter of een sportieve bochtenvriend. Naast de 1.6-liter diesel is hij ook te verkrijgen met een 1.8-liter VTEC benzinemotor die 142 pk levert.

Onthoud ook dat er in Brussel goede deals kunnen gesloten worden op de stand van Honda. De Jazz, Civic en CR-V krijgen aantrekkelijke salonkortingen mee. Alle salonpromoties vinden jullie via deze link. Mensen die tot slot benieuwd zijn naar de spannende Civic Type-R zullen nog even geduld moeten hebben, deze wagen wordt helaas pas in 2015 op onze wegen verwacht.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...