Video: Audi dolt met Mercedes en BMW

Groenlicht-Audi-A4-BMW-3-Reeks-Mercedes-CLA
Onlangs at Jaguar Mercedes’ kippen als lunch, nu is het Audi die BMW en Mercedes voor schut zet in hun nieuwste reclamespot.

Het (sullig) spotje in kwestie werd gemaakt ter gelegenheid van de jaarlijkse Super Bowl waarvan de finale in februari wordt gespeeld. Elk jaar lokt het evenement miljoenen fans naar het stadion en nog veel meer mensen volgen de wedstrijd vanuit hun zetel. Ideale timing voor Audi, want de A3 Berline zet begin volgend jaar voet aan wal op het Amerikaanse continent.

In het (lange) spotje gaat Audi de concurrentie aan met de Mercedes CLA en de BMW 3-Reeks. Het is zeker niet de eerste keer dat automerken elkaar plagen, zo kregen we recentelijk nog een spot van Jaguar te zien waarin een Jaguar Mercedes’ Magic Body Control-kippen opat als lunch. Het merk met de vier ringen gooit het over een andere boeg en laat via getuigenissen uitschijnen dat wachten (op de nieuwe A3 Berline) loont. Zo rijdt het vriendje van een CLA-eigenaar liever niet met zijn vriendin haar wagen, voelt een dochter zich comfortabeler in een taxi dan in mama’s BMW en wanneer blijkt dat een jongeman zijn bedrijfswagen een Mercedes CLA is, geeft hij zijn ontslag.

Uit onze poll blijkt nochtans dat Mercedes met hun CLA verkozen wordt boven de nieuwe Audi A3 Berline. Laten we hopen voor Audi dat de Amerikaanse markt er anders over denkt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...