Autosalon Brussel 2014: Lancia Line-up

Rijtest: Lancia Delta S MOMODESIGN
Geen Autosalon van Brussel zonder de Italianen! Bij Lancia staan er naast de vernieuwde Delta en een zelfparkerende Ypsilon op de stand een heleboel special editions!

In het voorbije jaar zagen we niet echt bijzonder veel nieuwe modellen in het Lancia kamp en de flauwe mopjes over de Chrysler invloeden zijn ook al over hun toppunt heen. Toch moet je zeker eens langs bij Lancia in Paleis 8 op de Heizel om hun Italiaanse parels te aanschouwen!

Om het allemaal nog wat interessanter te maken komt er onder meer een goed uitgeruste Ypsilon S die herkenbaar is aan zijn duo-tone koetswerkkleur en kleurrijk interieur. Daarnaast is er ook een Lancia Ypsilon Elefantino die verder gaat dan het huidige Silver uitrustingsniveau met enkele items zoals elektrische ruiten & spiegels, airco en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Nog meer Ypsilon-feest vind je bij de Park In Style versie! Deze Lancia is namelijk in staat om zichzelf te parkeren, uniek voor een wagen in het A-segment! Dat segment wordt getypeerd voor kleine stadswagens, de mannen en vrouwen onder ons die wat moeite hebben om hun wagen ergens kwijt te kunnen moeten sowieso dus eens gaan kijken!

Voor diegene die meer zoeken dan een compacte stadswagen is er uiteraard nog de Lancia Delta! Volledig opgefrist voor 2014 met nieuwe kleuren, interieurmaterialen, rijdynamiek en milieuvriendelijkere motoren die ook nog eens wat minder verbruiken! Wie nog steeds bagageruimte te kort heeft kan daar per direct korte metten mee maken en kiezen voor de Lancia Voyager! Ooit onze eigenste redactiebolide om naar het Autosalon van Genève te trekken en daarmee kunnen we zelf oprecht getuigen over de ontelbare zitplaatsen én daarbovenop nog eens de grote bagageruimte!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...