Autosalon Brussel 2014: Hyundai Line-up

Autosalon Brussel 2014: Hyundai Line-up
Op het Autosalon van Brussel staat bij Hyundai de kleine i10 het meest in de spotlights!

In Paleis 4 vind je de Koreanen met hun nieuwe i10 en per direct ook een M&M’s special edition die het allemaal een tikkeltje kleurrijker maakt dan voordien! Motorisch blijft het allemaal vrij normaal, met een 1.0-liter driecilinder en een 1.2-liter viercilinder, beiden goed afgesteld op de Europese noden en de meer stedelijke kilometers. Ook binnenin is het allemaal veel beter afgewerkt dan voordien, de concurrentie kijkt het allemaal maar wat met lede ogen aan!

Naast de kleine stadsmus maakt ook het WRC team van Hyundai zijn opwachting in Brussel met niemand minder dan onze eigenste Thierry Neuville! Op 17 januari start het rallyseizoen in Monte Carlo en Hyundai spaarde kosten noch moeite om een strijdvaardige i20 af te vaardigen. Uiteraard geen regulier productiemodel, maar een volledige rallywagen pur sang met plexiglas, een rolkooi en de officiële 1.6-liter benzinemotor! Voor wie zich verbonden voelt met het nieuwe rallyteam kan zich wenden tot een van de – straatlegale! – 50 Hyundai i20 Rally Edition exemplaren die hun inspiratie vonden bij het WRC gebeuren! Snel zijn is dan ook onze boodschap.

Daarnaast zal het op de Heizel ook duidelijk zijn dan Hyundai hoofdpartner is van het Wereldkampioenschap voetbal in Brazilië! De fans van de Rode Duivels weten dus waar ze naartoe moeten!

Ook de fans van de value for money hoeksteen moeten zeker langs in Paleis 4 voor de nieuwe Move familie van Hyundai! Zowel de i20, ix20, i30, i40 en zelfs de recent vernieuwde ix35 komen met een aantrekkelijke prijs inclusief een nog uitgebreidere en voordelige uitrusting dan voordien! Ons nationaal Autosalon blijft zoals steeds een verkoopsalon en de kortingen vliegen je op elke stand rondom je oren, goed kijken en vergelijken blijft dan ook nog steeds het GroenLicht aankoopadvies!

 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...