Video: Ford Mustang GT

Ford Mustang GT 2015
Ford laat de nieuwe Mustang GT los op de legendarische Route 66.

Onlangs onthulde Ford de nieuwe Mustang en voor het eerst komt de legendarische muscle car ook naar Europa. De 2.3-liter EcoBoost met 305 pk krijgen we zeker, maar of we de 5.0-liter V8 uit de Mustang GT eveneens op ons bord geserveerd krijgen, is nog niet geweten. Het is wel dit model dat we voor het eerst in beweging te zien krijgen over Route 66.

De chauffeur houdt zich duidelijk wel extreem in, wat het adrenalineniveau op een laag pitje laat. Onder de motorkap schuilen nochtans 420 raspaarden en 528 Nm, die in de handen van een meer potente ziel een compleet onweersorkest in hun mars hebben. Op dergelijke video’s is het nog even wachten, de Ford Mustang wordt in de Verenigde Staten immers pas in de tweede helft van 2014 gelanceerd.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...