Gelekt: patentafbeeldingen BMW 4-Reeks Gran Coupe

BMW 4-Reeks Gran Coupe Patent
De BMW 4-Reeks Gran Coupé passeert langs het patentbureau, hij is bijna klaar voor een officiële lancering.

Zelfs het kleinste kind uit de BMW fanbasis wist bij de onthulling van de 4-Reeks Coupé dat er vroeg of laat ook een vierdeurs variant van zou verschijnen. We zagen al spyshots en een impressie, nu passeren ook de patentafbeeldingen de revue. De BMW 4-Reeks Gran Coupé moet de Audi A5 Sportback eindelijk wat concurrentie bieden, de officiële onthulling wordt verwacht in Genève.

Uitgenomen twee extra deuren zal de Gran Coupé niet zoveel verschillen van de reguliere 4-Reeks, we verwachten wel een iets langere wielbasis met een resulterende grotere beenruimte achterin. Verder misschien ook nog een remlicht achteraan over de hele breedte van de ruit à la 6-Reeks Gran Coupé, maar daar zal het bij blijven. Motoren zullen worden overgedragen van de Coupé, met als basis een 2.0-liter viercilinder en als topper een 3.0-liter zes-in-lijn met 300 pk. (Via: F30Post)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...