Video: You can’t restart life, don’t drink & drive

Video: You can't restart life, don't drink & drive - Responsible Young Drivers
Op een originele manier herinneren de Responsible Young Drivers ons er nogmaals aan dat drinken & rijden nooit samengaan..

Met de feestdagen van weleer stijgen het alcoholverbruik, de verlofdagen en de bijhorende feestjes naar een hoogtepunt, al weet elke goede huisvader/moeder dat rijden nooit samengaat met drinken. De Responsible Young Drivers zetten zich al jaren in om feestvierders veilig thuis te brengen op oudejaarsnacht, maar hun recentste campagne willen ze graag nog eens de problematiek onder de mensen brengen.

Zelfs diegene die bewezen dat ze na een paar glazen wijn of pintjes nog perfect kunnen rijden kunnen er wel eens naastzitten, daarnaast schuilt het gevaar ook steeds in een klein hoekje. De RYB plaatste Belgisch Gran Turismo kampioen Amo_Racing87 – die het ook op wereldvlak niet onaardig doet – in een racestoel en mocht virtueel wat rondjes rijden in zijn favoriete bolides. Erna werd er onder het oog van een geneesheer stevig in de whisky gevlogen waarna hij hetzelfde laptimes nogmaals mocht proberen te benaderen. De boodschap lijkt ons duidelijk!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...