Video: Kerstkalkoen klaarmaken met je LP760?!

Shmee150 lamborghini Aventador Oakley - X-Mas Turkey
Kalkoen is een ware kerstmenu-klassieker, al kan je gerust creatief omgaan met de bakmethode.

Spotter Shmee150 had naast een lekkere kalkoen nog een leuk idee voor z’n kerstwensen over te brengen aan de vele volgelingen op zijn diverse sociale media kanalen. Een Lamborghini Aventador kon hij vrij snel weten te regelen bij de vrienden van Oakley Design, het unieke uitlaatsysteem van titanium kwam meer dan ooit van pas. Naast de chromé wrap, de koolstofvezel spoiler achteraan en het oranje interieur in het alcantara kreeg deze Aventador ook nog eens 60 pk extra waardoor het eindvermogen op 760 trappelende paarden neerkomt! Met de leuke rendieroren en rode neus komt deze Aventador bijzonder dicht bij de unieke Ssangyong Rodius X-Mas Edition, al is er nog ruimte tussen beide wagens.

Na een beetje te rev’en krijg je achteraan gratis vuurwerk, met behulp van een riek kan je op deze manier je kalkoen ook perfect à point brengen. Een gewone oven lijkt een gemakkelijkere manier om je gasten van een heerlijke maaltijd te voorzien, al zal dat minder spektakel met zich teweeg brengen dan wanneer je gebruik maakt van een Italiaanse schone uit Sant’Agata!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...