Officieel: Mercedes C-Klasse AMG Line

Officieel: Mercedes C-Klasse AMG Line
De Mercedes C-Klasse werd al bijzonder goed onthaald, maar tot wanneer de ultrasportieve C63 AMG ten tonele verschijnt, kan je beroep doen op de AMG-line om het nog wat spannender te maken!

Net zoals de concurrentie doet met respectievelijk hun S-Line en M-Pack modellen kan je ook bij Mercedes terecht om je wagen wat visueel aantrekkelijker te maken. Niet iedereen kan de financiële inspanning leveren om die bloedhete AMG modellen met hun brullende V8 of V12 te bestellen, en gelukkig kan een leuke velgenset, sportophanging of uitlaatsysteem al veel wonderen doen.

Over enkele weken start in Detroit het impressionante NAIAS autosalon en een van grote bezienswaardigheden is de nieuwe Mercedes C-Klasse. In onze regionen voornamelijk populair in het betere leasesegment, in Amerika is de wagen dan weer een echt statussymbool. Naast de reguliere Berline komt ook per direct al de AMG-line officieel in de orderboeken te staan, klanten kunnen hun nieuwe Duitse bolide zo al direct wat sportief personaliseren.

Zo krijg je bij het AMG-line de keuze uit een nieuwe bumperset, zowel voor- als achteraan én zelfs langszij. Daarnaast kan je ook opteren voor diverse accenten te laten uitvoeren in het chromé zoals een spoilerlip, uitlaatstukken of raamomlijsting. De bekende 18″ AMG lichtmetalen velgen behoren ook tot de mogelijkheden, net zoals de wagen 15 mm dichter bij het asfalt te laten brengen.

Een sportieve uitlaat zoals we kennen van de AMG modellen is misschien net teveel van het goede om de joviale band met de buurman te behouden, maar gelukkig kan je in de AMG-line catalogus iets meer beschaafde systemen terugvinden. Ook betere remschijven kan je krijgen, desgewenst met een AMG opschrift!

Op enkele pk’s en Nm’s na blijven deze updates eerder visueel, al kan het een wereld van verschil betekenen wanneer je jouw nieuwe -ideale- Mercedes C-Klasse aan het samenstellen bent. Misschien moet je nog vlug een kerstkaartje sturen naar je Fleet Controller?

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...