Officieel: Ssangyong Rodius X-Mas edition

SsangYong Rodius Test (20) copy
Ssangyong toont ons met de feestdagen een nieuwe versie van de Rodius: een one-off X-Mas versie.

Of we de nieuwe Ssangyong Rodius al getest hadden, klonk het op de kerstreceptie van Ssangyong. Het antwoord was negatief en dat kon volgens de persverantwoordelijke van het Koreaanse merk niet langer zo blijven, dus besloten ze bij Ssangyong een Rodius in kerstlivrei klaar te maken voor GroenLicht. Aanschouw onze unieke Ssangyong Rodius X-Mas edition.

Naast de standaard uitrusting van deze Ssangyong Rodius vinden we kerstverlichting in het dak (’t is eens wat anders dan een Rolls-Royce), een kerstmuts voor elke inzittende (en dat zijn er maar liefst 7) en een voorraad Glühwein in de koffer (die opvallend ruim is, zelfs ondanks het feit dat er 6 passagiers en één chauffeur kunnen plaasnemen). Ideaal voor de komende nieuwjaarsfeesten! Een rijtest volgt uiteraard binnenkort.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...