Extra motivatie voor Ferrari F1-Team

Ferrari LaFerrari's worden eindelijk geleverd
Volgens geruchten krijgt Alonso of Raikkonen een Ferrari LaFerrari bij winst van de F1-titel 2014.

Motivatie is belangrijk in de sport, zo ook in de Formule 1! Als de serieuze geldsommen die ermee gemoeid zijn niet voldoende zijn, dan heeft Ferrari wel een extraatje in petto voor de winnaar van het kampioenschap in 2014. Op voorwaarde dat het een Ferrari-courreur is natuurlijk, want als Alonso ofwel Raikkonen de titel wint, dan wordt de winnaar beloond met een knappe LaFerrari.

Nochtans was de hypercar al uitverkocht, maar voor Ferrari is het natuurlijk de kleinste moeite om een extra exemplaartje te produceren. Misschien krijgt hij zelfs wat extra onder de motorkap, al is de standaard 6.2-liter V12 gecombineerd met KERS reeds goed voor maar liefst 963 pk en 900 Nm koppel. The sky is the limit, maar met een sprintje van 0-100 km/u in minder dan 3 seconden en een top van 360 km/u krijg je vermoedelijk zelfs bij een F1-coureur al een serieuze glimlach op het gezicht. (Via: SuperCarKids)

Ferrari LaFerrari is aangekomen in België!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...