Video: Lamborghini Huracan LP610-4

Lamborghini Huracan Video
Ze weten van geen ophouden in Sant’Agata Bolognese. Na vele teasers volgt de eerste offciële video van Lamborghini’s nieuwste.

Het Hexagon Project is afgerond. Na verschillende teasers, vorige week “Getting Closer” te hebben gezien en gisteren de officiële bekendmaking te hebben gelezen delen we jullie graag de afsluiter van de kortfilms mee. In dit laatste filmpje, “The Show” genaamd, sluipen dezelfde bevoorrechte jongemannen ditmaal de Lamborghini fabriek binnen en ontdekken de stelplaats van de opvolger van de Gallardo. Stout als ze zijn ontsluieren ze de wagen en gaan er een potje mee driften.

Jammer voor de filmende vriend is dit geen vierzitter als de Ferrari FF, want die moet toekijken terwijl zijn vrienden zich te pletter amuseren. We merkten wel een klein foutje in de kortfilm, want wanneer de jongens instappen, geeft de cameraman z’n camera aan de passagier. Bij de terugkomst is de achterblijver nog steeds aan het filmen en heeft de passagier helemaal geen filmtoestel bij zich. (via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...