Optie-feestje: BMW M3 & M4 Individual

BMW M4 Coupe Individual
BMW komt naar de NAIAS met een exclusieve variant van de M3 Sedan en M4 Coupé.

Als een BMW M3 op zich niet exclusief genoeg is, dan kan je hem nog eens volledig personaliseren via het BMW Individual programma. Op het Autosalon van Detroit zal BMW daar twee showcase modellen van meebrengen, namelijk een M3 in Azurite Black en een M4 in Mineral White. Al worden binnenin de grootste wijzigingen aangebracht. De vierdeurs krijgt een bruine afwerking met houtinleg, terwijl de coupé een kaneelachtig leder geniet. Enkele metaalkleurige accenten zorgen voor wat contrast.

Onder de motorkap ligt echter nog steeds dezelfde 3.0-liter zes-in-lijn met 431 pk en 550 Nm. Houd je niet van schakelen en kies je voor de zeventraps M DCT-transmissie, dan zit je al na 4,1 seconden aan de 100 km/u. Heb je na het betalen van alle Individual-opties nog wat geld over, ga dan beslist ook voor het M Driver’s Package, waarna de snelheidsbegrenzer eraf gaat en je maximaal 280 km/u aantikt in je nieuwe aanwinst.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...