Officieel: Citroen DS 5LS

citroen
De nieuwe Citroën DS 5LS werd speciaal ontwerpen voor de Chinese markt.

De Citroën DS 5LS heeft een grille die doorloopt in de koplampen en ietwat geïnspireerd is op die van de Wild Rubis-concept. Het nieuwe model van Citroën krijgt ook boomerangvormige LED-dagrijverlichting, een chromen trim en LED-achterlichten die zorgen voor een driedimensionaal karakter.

Het interieur omarmt de inzittenden met premium materialen inclusief semi-lederen stoffering, houten afwerking en metalen accenten. Net zoals bij de Citroën C4 Picasso kunnen de zetels voorin uitgerust worden met massagefunctie. Een premium audiosysteem en een luchtzuiveraar mochten uiteraard ook niet ontbreken. Andere opties zijn plooibare achterzetels, keyless entry en een entertainmentsysteem voor de kleinsten achteraan. De motoren zijn leverbaar in een 160 pk en 200 pk-variant, allebei gekoppeld aan een zestraps automaat. De nieuwe Citroën verschijnt in maart 2014 op de Chinese markt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...