Autosalon Brussel 2014: Dacia Line-up

Dacia Duster - Autosalon van Brussel 2014
Bij Dacia draait het op het Autosalon van Brussel uiteraard om de nieuwe Duster!

Laatstleden konden we zelf al even proeven van de totaal vernieuwde Dacia Duster, desondanks het een budgetmerk in hart en nieren blijft maakte de terreinwagen toch een sterke progressie in het rijgedrag en de materialenkeuze. Gezien de populariteit van de eerste generatie staat er sowieso een succesverhaal voor deze 2e generatie in de sterren geschreven! Heb je interesse in een hippe crossover die zich op diverse vlakken kan bewijzen zonder het aantrekkelijk prijskaartje te verliezen, ga dan zeker eens langs bij de Roemenen op de Heizel!

Daarnaast zullen de andere Dacia’s ook maar al te graag de enthousiastelingen overtuigen van hun kunnen. Zo steekt de Lodgy er nog steeds met kop en schouders uit als je op zoek bent naar een goedkope gezinswagen 5 tot 7 zitplaatsen én laadcapaciteit. De Dacia Dokker en Dokker Van zullen de ludospace fanboys wel weten te overtuigen, terwijl de Logan zich wat meer richt op een conventionele koetswerkvorm als sedan en break. De kleinste Dacia telg is nog steeds de Sandero, ideaal voor de meer stedelijke verplaatsingen!

Met de bijzonder scherpe prijssetting van Dacia is er niet echt heel veel ruimte voor “speciale en unieke” saloncondities, maar als je begint met vergelijken is het prijsverschil direct duidelijk. En als er nog iets kleins afkan, ga gerust voor het MediaNav multimedia- en navigatiesysteem. Nergens vind je zo’n eenvoudige en gebruiksvriendelijke autohulp voor de prijs van €250, niet twijfelen maar doen dus!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...