Is dit de Lamborghini Huracan?

Lamborghini Huracan 2014
Volgens geruchten zijn dit de eerste officiële foto’s van de langverwachte Gallardo-opvolger.

Deze week nog loste Lamborghini een derde teaser-filmpje, maar het lijkt erop uit te draaien dat de wagen volledig naakt gaat nog voor het laatste filmpje dinsdag gepubliceerd wordt. Dit zouden immers de eerste officiële foto’s zijn van de Huracán/Cabrera, al kan de authenticiteit van de afbeeldingen moeilijk achterhaald worden. Een publieke onthulling zou volgens anderen immers nog moeten wachten tot het Autosalon van Genève in maart.

Wat we wel zo goed als zeker weten is dat er een atmosferische 5.2-liter V10 in de hypercar komt te liggen met zo’n 600 pk, goed voor extreme sprintjes maar tegelijk conform de EU6-norm. Schakelen gebeurt naar Lamborghini-gewoonte via een automatische bak, terwijl alle vier de wielen worden aangedreven. (Via: Autocar)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...