Video: man & car reunited

Mario Andretti Gran Turismo Hudson
Gran Turismo brengt racelegende Mario Andretti en zijn eerste liefde terug bijeen, niet alleen virtueel!

De makers van Gran Turismo trachten de brug tussen de virtuele wereld en de werkelijkheid steeds kleiner te maken. Niet alleen door hun games immer realistischer te laten ogen, ook door allerlei evenementen en gebeurtenissen in de enige wereld die er uiteindelijk toe doet. De Nissan GT Academy, een GPS-logger waarmee je na een track day even tegen jezelf rijdt in je zetel, onthullingen van de M4 Coupé en Chevrolet Corvette, en nu ook het mogelijk maken van een reünie tussen Mario Andretti en zijn eerste liefde.

De veteraan is een van de meest succesvolle Amerikaanse autocoureurs ooit. En niet alleen in ovaaltjes, want ook in de Formule 1 wist de man 12 races te winnen. Maar het begon allemaal met een goede oude Hudson uit 1948, die in opdracht van Gran Turismo volledig werd gerestaureerd zodat Andretti zijn gloriejaren nog even opnieuw kon beleven. Naast de emotionele hereniging biedt de video ook een kort inzicht over hoe de gamedesigners de wagen volledig scanden om ook jullie de Hudson aan de tand te laten voelen. Dat kan trouwens vanaf donderdag, want dan zal hij met een update beschikbaar worden gemaakt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...