Teaser 3: Lamborghini – Hexagon Project

Lamborghini Hexagon Project Video
Volgende week verwachten we eindelijk duidelijke details van de Lamborghini Gallardo opvolger.

Teasers, spyshots en nog eens teasers: de opvolger van de Lamborghini Gallardo laat al zo lang op zich wachten dat we het schrijven erover stilaan opgeven. In een derde video – van wat sommigen beweren een vierdelige reeks – slagen enkele snotapen er zogezegd in binnen te breken in de Lamborghini-fabriek te Sant’Agata Bolognese. Uiteindelijk komen ze terecht in een zaal met prototypes, al krijgen we naar goede gewoonte weer helemaal niets te zien.

Volgende week is er echter beterschap op komst, want dan zouden zowel de motor als transmissie van de nieuwe Lamborghini bekend worden gemaakt. Of hij nu Cabrera, Huracan of nog iets anders zal heten is evenmin duidelijk. Laten we nog eventjes op de tanden bijten en hopen dat ons eindeloze geduld eindelijk beloond wordt…

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...