Rolls-Royce Ghost Canton Glory

Rolls-Royce Ghost Canton Glory
Rolls-Royce heeft een unieke versie van de Ghost ontwikkeld voor Auto Guangzhou in China.

Auto Guangzhou is een grote autobeurs China en dat is een mooie opportuniteit voor Rolls-Royce om nog eens een exclusieve variant van de Ghost te lanceren. China is namelijk de meest winstgevende markt ooit geworden voor Rolls-Royce, dé reden waarom ze ook speciale edities blijven lanceren. Het laatste project van Rolls-Royce is wederom gebaseerd op de Ghost en krijgt de bijnaam Canton Glory. Deze bijnaam is gerelateerd aan de Canton Tower in Guangzhou.

Van dit state-of-the-art model zijn er slechts twee exemplaren gemaakt en ze adopteren beiden een two-tone exterieur. Je kan kiezen tussen een combinatie van Burgundy Madeira Red met Carrera White of Cassiopeia Silver. Als extraatje heeft Rolls-Royce, met haar oog voor details, het embleem van Guangzhou (vijf rammen) in het dashboard, de hoofdsteunen, de fineerhouten panelen en in het tweekleurig lakwerk verwerkt. Rolls-Royce toonde op het evenement voornamelijk de kunnen van hun Bespoke Division en voorzag eindeloze verschillende opties om de Rolls van jouw dromen te creëren. Wel enkel voor diegenen met extreem diepe zakken en een extravagante smaak.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...