Impressie: Porsche 911 Targa

Porsche 991 Targa 2014
X-Tomi Design schotelt ons een waarachtige impressie voor van de nieuwe Porsche 911 Targa.

Dankzij onlangs gelekte patentafbeeldingen kunnen de Photoshoppers van X-Tomi Design ons een nog betere impressie aanbieden van de nakende Porsche 911 Targa. Na de Carrera, Carrera S, de Carrera 4 en 4S, enkele cabrio’s, de GT3 en onlangs nog de Turbo en Turbo S, lijkt de Targa het meest retro-geïnspireerde model van de 991 te worden.

Kenners verwachten de officiële onthulling op het Autosalon van Detroit in januari en onder de motorkap komen waarschijnlijk de krachtbronnen uit de Carrera, Carrera S, 4 en 4S. Waar en hoe het dak precies verdwijnt is nog niet geweten, maar we zijn alvast uitermate benieuwd naar dit technologische hoogstandje ! (Via: X-Tomi Design)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...