Gent Motors: 1 Fiat kopen + 1 gratis krijgen

Gent Motors: 1 Fiat kopen + 1 gratis krijgen
Met het nakende Autosalon van Brussel hebben dealers graag wat ruimte vrij voor nieuwe bolides, hoog tijd dus om alle restjes te verkopen!

Om die extra ruimte te vrijwaren gaat de ene dealer al wat verder dan de andere. Bij Gent Motors kan je ondermeer terecht voor diverse Italiaanse bolides zoals Fiat, Abarth, Lancia & Alfa Romeo, dit weekend staat er zelfs een bloedrode 4C te shinen. Om de laatste showroomexemplaren buiten te krijgen,werd er een speciale actie op poten gezet: bij aankoop van specifieke modellen krijg je een Fiat Panda er gratis & voor niets bij!

Naar goede gewoonte zijn er heel wat kleine letters die je zeker moet lezen alvorens je met twee in de plaats van één wagen naar buiten rijdt, maar toch is het perfect mogelijk. Hoeveel mensen er specifiek op zoek zijn naar 2 auto’s is een grote vraag, alhoewel er tijdens de eerste actiedag alvast 10 van de 60 beschikbare Fiat Panda’s gratis weggeschonken werden in de 1+1 deal. Of veel dealers een voorbeeld zullen nemen is nog maar de vraag, dus wie op zoek is naar meer dan 1 auto per aankoop rept zich best snel naar Gent Motors !

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...