Eerste Ferrari LaFerrari gaat naar Monaco!

Ferrari LaFerrari's worden eindelijk geleverd
Geen betere plaats dan de eerste 963 pk sterke Ferrari LaFerrari te leveren in het mondaine Monaco!

Na een vrij lange ontwikkelingsperiode, teasercampagnes en leveringsproblemen met het KERS systeem is er eindelijk goed nieuws voor de LaFerrari gegadigden. Desondanks er slechts 499 productie-exemplaren zullen gebouwd worden en het prijskaartje ver boven het miljoen reikt, heerst er vandaag de dag nog steeds meer vraag dan aanbod. De LaFerrari bezit naast een vrij unieke styling een hybride hulpkrachtbron die de 6.2-liter V12 bijstaat om samen net geen 1.000 pk genereren. Hierdoor geraak je in slechts 2.8 seconden tot aan 100 km/u vanuit stilstand en kan je doorknallen tot 360 km/u, mocht je daartoe de mogelijkheid krijgen!

Vanaf heden zullen er dus heel wat vermogende petrolheads hun nieuwste speeltje ter beschikking krijgen, tot groot jolijt van de spotters en petrolheads onder ons! België deed het zeker niet slecht met de Ferrari Enzo – de voorganger van de LaFerrari – dus we verwachten zeker een aantal hypercars uit Maranello` op onze wegen! Met de bijna gelijktijdige lancering van de McLaren P1 en de Porsche 918 Spyder krijgen we alvast een prachtig jaar voor de boeg, nu hopen op een waardige triotest met deze 3 sublieme bolides!

Ferrari LaFerrari's worden eindelijk geleverd

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...