Autosalon Brussel 2014: Lexus line-up

Lexus CT200h autosalon brussel 2014 premiere
Lexus zal het enige merk zijn dat een volledig hybride gamma voorstelt op de Heizel. Tevens gaat de vernieuwde Lexus CT200h er in Europese première!

De vernieuwde Lexus CT200h is de meest compacte wagen die Lexus in haar gamma heeft. Toch voelt hij zeer comfortabel aan en rijdt hij fluisterstil. Onder de motorkap ligt een 1.8 liter grote benzinemotor die samen met een elektromotor voor 136 milieuvriendelijke pk’s zorgt. De nieuwe CT200h krijgt niet alleen de nieuwe familieneus van Lexus aangemeten, ook z’n kont werd iets strakker getrokken.

Verder zijn ook de Lexus IS300h (die we eerder al testten) en de Lexus GS300h te zien op het autosalon. Die laatste is een aanvulling van het GS-motorgamma dat voorheen enkel bestond uit de Lexus GS450h. De Lexus GS300h biedt een goedkoper en zuiniger alternatief en wil in directe concurrentie gaan met de 2.0 liter diesels van Audi, BMW en Mercedes.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...