Officieel: BMW Z4 Pure Fusion Design

BMW Z4 Pure Fusion Design
BMW gaat naar Detroit met een speciale editie van de Z4 en een kleine update van de X1.

Twee weken na Nieuwjaar opent het Autosalon van Detroit haar deuren, ook wel de NAIAS genoemd (North American International Auto Show). Een van de grootste wereldpremières zullen ongetwijfeld de nieuwe M3 en M4 Coupé zijn, maar de Duitsers nemen ook iets rustigere modellen mee.

Een ervan zal alvast de Z4 Pure Fusion Design zijn, op zich gewoon een Z4 maar dan met een extra uitgebreide standaarduitrusting. Een lichte verschuiving van de optielijst naar de basisprijs met andere woorden, al zal het ook wel wat voordeliger zijn. De Z4 Pure Fusion Design krijgt lederen sportzetels en een met Saddle Brown Nappa leder bekleed dashboard. Voor de afwerking werd een klassiek ogende Fineline houtafwerking gebruikt met zwarte accenten. Aan de buitenkant verandert er weinig, maar het Sparkling Brown metaalkleurtje is een nieuwtje.

Verder neemt BMW ook een update mee van de X1, die vanaf de lente gelanceerd zal worden. De kleine SUV krijgt standaard 17-inch velgen en dagrijlichten, alsook is hij net als de Z4 voortaan met het Sparkling Brown metaalkleur te verkrijgen. Binnenin werd nauwelijks geraakt aan het traditionele BMW-interieur, maar de xLine, Sport Line en M Sport varianten krijgen een instrumentenpaneel dat vanaf nu met een iets zachter materiaal werd omhuld. Drie interieurafwerkingen zijn nieuw: glanzend zwart, mat koraalrood en chroom met parelglans. De ConnectedDrive service werd tot slot uitgebreid met Online Entertainment en een ECO Pro Analyzer.

Lees hier onze rijtest met de BMW Z4 sDrive18i
Lees hier onze rijtest met de BMW X1 sDrive18d & xDrive20d

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...