Spyshots: Audi A7 Facelift

audi a7
De Audi A7 is voor het eerst gespot in een nieuw jasje.

Nu de Audi A7 al enkele jaren op de markt is, is het bedrijf uit Ingolstadt klaar om een kleine facelift door te voeren. Aangekleed in camouflage kunnen we zien dat de nieuwe Audi A7 een nieuwe voorbumper zal krijgen, een vernieuwde grille en Matrix LED koplampen net zoals bij de nieuwe A8. Achteraan zijn de aanpassingen voorlopig nauwelijks merkbaar, maar een leuk detail is dat het dubbele uitlaatsysteem verwerkt zit in de achterbumper.

Het interieur is helaas niet gespot, dus daarover blijft het nog even in het duister tasten. Wat we kunnen verwachten is een update in verband met de stoffering, een vernieuwde standaarduitrusting en een verbeterd infotainmentsysteem. Het motorengamma zal normaal gezien overgedragen worden uit de huidige A7, hoewel een nieuwe 3.0-liter TDI V6 met 258 pk niet uitgesloten is. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...