Officieel: Renault Megane CC

Groenlicht Renault Mégane CC 2014 (10)
Nadat de Renault Mégane Berline, Coupé en GrandTour in Frankfurt een facelift kregen, is nu de Coupé-Cabriolet aan de beurt.

Het hoeft niet onder stoelen of banken gestoken te worden dat Renault’s Mégane CC niet in elke straat te spotten is. Toch krijgt ook het dakloze familielid de nodige opsmuk om nog enkele jaren mee te gaan. Naast het licht gewijzigde vooraanzicht wordt de CC ook leverbaar met het R-Link multimediasysteem voorzien van een 7″ scherm. Het laat zich eenvoudig bedienen door middel van een joystick of via het touchscreen.

Renault houdt ook vast aan het feit dat de Coupé-Cabriolet het grootste panoramische dak heeft in zijn klasse, bovendien is het voorzien van een zonnescherm. De eerste nieuwe CC’s zullen van de band rollen in de Franse fabriek te Douai en in januari voor het eerste worden voorgesteld op het 92 ste Autosalon van Brussel.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...