Impressie: BMW M3 Touring

BMW M3 Touring 2014
Naast de M3 Sedan en M4 Coupé is een Touring-variant met M-power nog steeds meer dan welkom!

M performance goodies zijn één ding, een zes-in-lijn met 431 pk iets helemaal anders. Met de onthulling van de M3 Sedan en M4 Coupé zijn de gekende Photoshoppers meteen achter de virtuele tekentafel gekropen voor een nieuwe impressie van een M3 Touring.

Al zal de wagen er vermoedelijk nooit komen, we wilden jullie toch even helpen dromen. Volstrekt onlogisch zou de lancering bovendien ook weer niet zijn, de Mercedes C63 AMG Estate en Audi RS4 Avant smeken als het ware om een speelmakker ter vervollediging van het Duitse triumviraat. Met vanzelfsprekend onder de motorkap dezelfde 3.0-liter die 431 pk en 550 Nm produceert, goed voor een sprintje van 4,1 à 4,3s seconden naar 100 km/u. En dat is alvast sneller dan de Merc (4,5s) en Audi (4,7s)! (Via: X-Tomi)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...