Gerucht: Skoda Octavia Vierdeurs Coupe

SKODA Octavia 2012
Volgens AutoExpress plant Skoda volgend jaar in Genève een vierdeurs Octavia Coupé te tonen.

Ook Skoda weet het gamma uit te breiden met verscheidene varianten gebaseerd op eenzelfde basismodel: na de Skoda Rapid Spaceback lijken de Tsjechen nu ook een extra variant van de Octavia aan te bieden. Op zich zou het gaan om een vierdeurs coupé, net zoals Volkswagen de CC in het gamma heeft.

De vierdeurs coupé zal logischerwijs gewoon op hetzelfde MQB-platform staan dat tegenwoordig door elk model uit de Volkswagen-familie gebruikt wordt. De Octavia-variant zal naar verluidt als concept voorgesteld worden in maart te Genève. De wagen moet er dankzij een aflopende coupé-lijn een stuk aantrekkelijker uitzien, maar de impact op de hoofdruimte achterin is Simply minder Clever. De kofferruimte zou wel volledig intact blijven. (Via: AE)

Test Skoda Octavia Combi 2013

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...