BMW M3 wordt donderdag onthuld

BMW M3 - M4
Volgens een nieuw bericht zal BMW op donderdag 12 december de M3 Berline en M4 Coupé onthullen.

We zagen al een conceptversie van de M4 Coupé en ook de nieuwe M3 liet zich al even naakt betrappen, maar over een officiële onthulling waren nog geen details beschikbaar. Nu leiden verscheidene berichten echter naar donderdag 12 december, waarbij we een persberichtje van beide wagens in de mailbox mogen verwachten.

Het publieke debuut van de M4 Coupé en M3 Berline zal pas plaatsvinden op het Autosalon van Detroit in januari, maar vanaf donderdag kunnen fans alvast een virtueel ritje maken in de wereld van Gran Turismo. Een nieuwe download zou immers de 430 pk sterke zes-in-lijn meteen naar het spelplatform lanceren. (Via: BMWBlog)

Gran Turismo 6 Launch 5

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...