Autosalon van Brussel 2014: Praktische informatie

Autosalon_2014_Brussel_salon_Auto_premieres_overzicht_praktische_informatie
Naar goede gewoonte opent het Autosalon van Brussel 2014 ook dit jaar midden januari haar deuren.

Update: Hier vinden jullie alle premières en een line-up van de verschillende automerken

Vanaf donderdag 16 januari kan het grote publiek dan weer en masse kiezen welke wagen ze graag voor de deur zouden zetten en tegelijkertijd ook fikse kortingen afdingen. Want hoeveel pracht en praal er op het Autosalon van Brussel ook mag zijn, dit autosalon is nog steeds een echt koopsalon.

Elke dag gaan de deuren open om 10:00 en sluiten ze terug om 19:00. Op vrijdag 17, maandag 20 en vrijdag 24 januari wordt er evenwel een uitzondering gemaakt en blijven de deuren open tot 22:00. Naar goede GroenLicht-gewoonte zijn we dinsdag 14 januari alreeds present om live te berichten welke nieuwigheden er allemaal te zien zijn. Kwestie van jullie, onze lezers, op tijd in te lichten over de must-see’s van het autosalon. De lijst van nieuwigheden zal dan ook binnenkort op deze website verschijnen!

Een ticket kost je als volwassene 13 euro, terwijl kinderen tussen 6 en 12 jaar 7 euro betalen. Wie in groep naar het autosalon afzakt betaalt €80 per 10 personen. Het salon combineren met een B-Dagtrip komt voordelig uit, prijzen variëren afhankelijk van het vertrekstation. Alle details vind je op de website van het salon terug.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...