Ook dakloos: Ford Mustang Cabrio

ford mustang cabrio
Ford toont ons na de coupé ook meteen de nieuwe Mustang Cabrio.

Zoals u waarschijnlijk onmiddellijk opmerkt, ziet de nieuwe Mustang cabrio er ongeveer identiek uit als zijn coupé broertje. Het grootste verschil met de coupé is natuurlijk de softtop bestaande uit meerdere lagen. Naast het feit dat hij er beter uitziet dan zijn voorganger, is het in de cabine ook stiller geworden. Dat heeft de nieuwe Mustang cabrio te danken aan de toegevoegde isolatie in de dakconstructie. En over de softtop gesproken, volgens Ford vouwt deze maar liefst dubbel zo snel toe als de vorige generatie.

Net zoals de coupé zal de cabrio-variant aangeboden worden met drie verschillende motoren. Het instapmodel is een 3.7-liter V6 met op zijn minst 300 pk en 365 Nm aan koppel. De 2.3-liter Ecoboost viercilinder krijgt op zijn beurt meer dan 305 pk en 406 Nm aan koppel. Als laatste heeft Ford het over de top van zijn gamma: de Ford Mustang GT. Deze krijgt een 5.0-liter V8 die maar liefst 420 pk en 528 Nm aan koppel achter de hand heeft.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...